Reteta italiana
http://ricette.giallozafferano.it/Gnocchi-di-ricotta.html -Asta e gnocchi cu ricotta-
http://blog.giallozafferano.it/soniapasticciona/gnocchi-ai-funghi/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=blog+giallo+zafferano
http://blog.giallozafferano.it/kissthecook/gnocchi-di-patate-della-mamma/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=blog+giallo+zafferano
http://blog.giallozafferano.it/peccatodigola/gnocchi-alla-romana/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=blog+giallo+zafferano
http://ricette.giallozafferano.it/Gnocchi-alla-romana-pasticciati.html
http://www.chechef.it/forum/primi/65830-sformato-di-gnocchi.html
http://blog.giallozafferano.it/maniamore/gnocchi-di-ricotta/
http://ricettosando.blogspot.com/2011/10/gnocchi-alla-ricotta.html
http://myfavoritethings-miranda.blogspot.com/2012/05/gnocchi-sweet-corn-arugula-in-cream.html
GNOCCHI AL POMODORO-sursa https://www.facebook.com/pages/Il-paradiso-del-gusto/374606892551131
X 4 pers
500 gr di patate, 100 di farina, sale, 2 kg di pomodori maturi, 1 cipolla, basilico, olio evo.
lessate le patate con acqua. sbucciatele e passatele a setaccio (quello con i buchi grossi..), unite la farina, salate e impastate con le mani fino ad ottenere un impasto piuttosto compatto. prendendo l'inpasto poco x volta, mettetelo sul tavolo da lavoro e formate con le mani, arrotolando, un cordoncino lungo, tagliate questo cordoncino in tanti pezzetti lunghi circa 3 cm ciascuno, poi con l'aiuto di una forchetta, passate i pezzetti sulla forchetta dandogli la classica forma rigata degli gnocchi. cuocete in acqua bollente leggermente salata, x 2/3 min.
x preparare il sugo, tagliate il pomodoro a pezzi, unite cipolla, basilico, sale, olio, fate cuocere tutto insieme x circa 40 min, poi passate il tutto dal setaccio fine. con questa salsa di pomodoro fresco condite gli gnocchi, spolverate di parmigiano e buon appetito
http://www.phamfatale.com/id_1448/title_Sweet-Potato-Gnocchi-Recipe-with-Cooking-Video/
http://ilmondodiannaki.myblog.it/archive/2012/05/31/gnocchi-alla-sorrentina.html
Am incercat o varianta care era scrisa pe cutia cu gnocchi
Reteta de pe cutia cu gnocchi de la Casa Cecconi:500 gr gnocchi,300 gr carnaciori,4 rosii,3cepe,2 catei de usturoi,3 linguri de ulei,80 gr parmezan,10 frunze de busuioc(aici era doar uscat ), sare si piper.Preparare:fierbeti gnocchi in apa cu sare cat timp scrie pe ambalaj.Se curata si se toaca cepele si usturoiul.Indepartati apoi pielita carnatilor , zdrobind carnea intr-un bol.Incingeti ,intr-o tigaie adanca uleiul si rumeniti putin carnea zdrobita a carnatilor, timp de 5 minute la foc tare, amestecand ori de cate ori este nevoie.Adaugati usturoiul,ceapa, sare si piper.Prajiti inca 3 minute, adaugand pulpa rosiilor, jumatate din busuiocul tocat si lasati sa fiarba cu capac timp de 20 minute , la foc moderat.Scurgeti si rasturnati intreaga cantitate de gnocchi in tigaie , amestecati si asezonati , dupa gust.Serviti cald , presarand restul de busuioc si parmesan.Asta a fost pe cutie nu e reteta mea.
Apoi varianta cu piept de pui tot de pe cutia cu gnocchi de la casa Cecconi
Reteta :500 gr gnocchi , un piept de pui sau curcan, o cutie rosii decojite(cubulete ), un gogosar, o lingurita condimente (dupa gust), piper, sare, 3 linguri ulei masline, 2 linguri de smantana.Preparare: Pieptul de pasare este taiat in cuburi mici si pus la prajit in uleiul de masline.cand este aproape gata , se adauga un gogosar taiat felii subtiri si se continua prajirea inca 5 minute, dupa care se adauga o conserva de rosii, condimente, sare si piper.La final se adauga smantana si gnocchi care in prealabil au fost fierti in apa cu sare si se mai tine 5 minute la foc mic.
cu gorgonzola si ciuperci cu gnocchi facuti in casa :)
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X 4 pers
500 gr di patate, 100 di farina, sale, 2 kg di pomodori maturi, 1 cipolla, basilico, olio evo.
lessate le patate con acqua. sbucciatele e passatele a setaccio (quello con i buchi grossi..), unite la farina, salate e impastate con le mani fino ad ottenere un impasto piuttosto compatto. prendendo l'inpasto poco x volta, mettetelo sul tavolo da lavoro e formate con le mani, arrotolando, un cordoncino lungo, tagliate questo cordoncino in tanti pezzetti lunghi circa 3 cm ciascuno, poi con l'aiuto di una forchetta, passate i pezzetti sulla forchetta dandogli la classica forma rigata degli gnocchi. cuocete in acqua bollente leggermente salata, x 2/3 min.
x preparare il sugo, tagliate il pomodoro a pezzi, unite cipolla, basilico, sale, olio, fate cuocere tutto insieme x circa 40 min, poi passate il tutto dal setaccio fine. con questa salsa di pomodoro fresco condite gli gnocchi, spolverate di parmigiano e buon appetito
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