FoodieBlogroll

sâmbătă

Forme rulouri/cannoli/conuri

Forme de rulouri comandate de la firma NOVAPAN SRL din Bucuresti si cu sediu si in Brasov la pretul de 19 lei cu tot cu TVA plus taxe postale curier setul de 8 bucati.Materialul din care sunt confectionate este aluminiu.Momentan nu au pe stoc dar o sa mai vina de asemenea si forme de conuri .
Mai multe detalii aici:
Novapan
persoana de legatura a fost o doamna extrem de amabila d-na Cristina Balaj

cristinabalaj@novapan.ro

(nu stiu daca e valabila adresa in continuare)










Ps : Nu am nici o tangenta cu firma respectiva dar cum si eu am cautat de ffff multa vreme asa ceva la preturi rezonabile si abia am gasit, sper sa ajute si pe altii. Preturile actuale ajung si la 180 lei 6 bucati la gastro deluxe de exemplu si nu sunt singurii cu asa pret, probabil suflate cu aur ca altfel nu imi explic, astea chiar au fost f ieftine.

ps1:Noile date de contact valabile in octombrie 2012:


Contact pentru Persone Juridice cu sediul in Bucuresti si persoane fizice din toata tara

Cofetarul Istet - Punct de Lucru Nova Pan S.R.L. Bucuresti
Str. Jiului nr. 144, Bucuresti
Telefon: 031 437 87 04; 0771 09 59 93
Fax:031 437 87 05
E-mail: contact@cofetarulistet.ro

sau cel mai sigur mod este de a cauta o adresa de mail sau un telefon pe www.novapan.ro deoarece tot se schimba datele de contact.

23.09.2013 Forme de prajituri conuri 12 buc la 19.90 lei Selgros Constanta

2 comentarii:

  1. Buna ziua,
    Si eu am cautat f mult timp acest tip de forme si sunt bucuroasa ca am gasit blogul dvs.
    Chiar daca link-urile mai sus nu merg eu i-am cautat pe cei de la novapan si i-am gasit la urmatoarea adresa .www.novapan.ro...Uitandu-ma pe site-ul lor intr-adevar nu am vazut nici o oferta pt forme de rulouri dar i-am contactat telefonic si au fost atat de draguti incat mi-au adus formele de la Brasov.
    Setul este de 8 bucati iar pretul de 20 de lei cu tva...asa ca va multumesc pentru pont...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca s-a rezolvat cu bine si am putut sa fiu cumva de folos, se tot schimba adresele lor incat nu am cum sa tot pun adresele lor.Nu vor exista pe site-ul lor cred ca niciodata aceste forme postate pentru ca sunt totusi o firma de ustensile profesionale si se axeaza pe obiecte mult mai mari dar totusi nu exista nici alte firme mai mici care sa aduca asa ceva.Data trecuta erau toate cataloagele de la firmele de unde comanda ei si asa am identificat produsele respective.

      Ștergere

Postări populare

Foodie blogroll

emag3

Prima lista nu mai suporta alte adrese