Variantele fara spanac pentru mine deoarece nu suport spanacul
http://gabrielacara.blogspot.com/2010/01/kombe-un-alt-fel-de-placinta-cu-branza.html
http://www.pokhas.com/retete-culinare/retete-patiserie/13-placinta-kombe
Cam astea sunt retetele care exista pe paginile romanesti, la ceilalti e mult prea saraca prezentarea ca si cum aproape nu ar exista .
Am gasit insa o pagina turca unde dupa traducere (google) am obtinut urmatoarele ingrediente:
http://cahidejibek.wordpress.com/2010/12/18/kombe-tarifi/
http://gabrielacara.blogspot.com/2010/01/kombe-un-alt-fel-de-placinta-cu-branza.html
http://www.pokhas.com/retete-culinare/retete-patiserie/13-placinta-kombe
Cam astea sunt retetele care exista pe paginile romanesti, la ceilalti e mult prea saraca prezentarea ca si cum aproape nu ar exista .
Am gasit insa o pagina turca unde dupa traducere (google) am obtinut urmatoarele ingrediente:
http://cahidejibek.wordpress.com/2010/12/18/kombe-tarifi/
Pentru aluat:
1 ou
1 cana iaurt
1 cana ulei vegetal
1 cana de lapte
1 lingura de drojdie de bere uscată, sare
faina
1 ou
1 cana iaurt
1 cana ulei vegetal
1 cana de lapte
1 lingura de drojdie de bere uscată, sare
faina
Umplutura
- 150 gr.beyaz brânză
- o jumătate de buchet de patrunjel
- 200 spanac gr.
PENTRU uns
150 g unt
150 g unt
Deasupra
1 ou
Deci cel putin in reteta asta difera fata de ce este pe la noi.probabil si acolo sunt mai multe variante si eu nu am nimerit-o pe aia care e in romaneste, sau poate ca in multe alte variante ce e la ei nu prea seamana cu ce e la noi.Orice e posibil.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu