FoodieBlogroll

luni

Ciuperci umplute

Reteta este de pe o cutie de ciuperci proaspete de la Kaufland de acum cativa ani

Ingrediente:
13 ciuperci mari,
cateva fire de patrunjel,
cateva fire de marar,
1 catel de usturoi,
1/4 lingurita de sare,
1/2 linguriţa de boia,
1/2 lingurita de piper si putin ulei.
Mod de preparare:
Se spala ciupercile si apoi se zvanta  cu servetele de hartie. Se scot tulpinile. 10 ciuperci se aseaza in tava cu faţa in jos si se dau la cuptor, la 220 grade Celsius pentru aproximativ 10 minute. Sucul lasat in tava de ciuperci se scurge si se intorc cu fata in sus. Tulpinile se toaca marunt plus cele 3 ciuperci si se amesteca cu verdeturile tocate, usturoiul pisat si condimentele.  Se umplu palarioarele ciupercilor din tava cu amestecul de mai sus. Se stropesc cu putin ulei. Se dau la cuptor la 220 grade Celsius pentru aproximativ 15-20 de minute. Se pot servi cu mujdei de usturoi si paine prajita. 









http://www.eana.ro/ciuperci-umplute-la-cuptor-varianta-2/

http://curcubeu-culinar.blogspot.com/2008/11/ciuperci-umplute-pt-mic-dejun.html

http://bucatariacorinei.blogspot.com/2012/02/ciuperci-umplute-cu-verdeturi.html

http://www.gatesteinteligent.ro/retete-mancare/ciuperci-champignon-umplute-la-cuptor-2-4-persoane/83584

http://www.bucatarmaniac.ro/2010/02/ciuperci-umplute-cu-branza-si-sunca-la.html

http://www.divainbucatarie.ro/ciuperci-cu-sos-de-rosii-si-usturoi/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Foodie blogroll

emag3

Prima lista nu mai suporta alte adrese