Foi
1/2 kg faina
1 vanilie
1 ou intreg si 2 galbenusuri
3 linguri zahar
250 gr margarina
1 varf cutit amoniac
10 gr drojdie
Se amesteca toate si se coc 3 foi
Umplutura
250 gr nuca
250 gr zahar
gem acrisor
Se aseaza gemul pe fiecare foaie si apoi nuca amestecata cu zahar
Glazura
5-6 linguri apa se amesteca cu 250 gr zahar si 2 linguri cacao
Se fierbe si apoi se ia de pe foc amestecandu-se mereu , iar dupa ce se ia de pe foc se adauga o bucatica unt.
1/2 kg faina
1 vanilie
1 ou intreg si 2 galbenusuri
3 linguri zahar
250 gr margarina
1 varf cutit amoniac
10 gr drojdie
Se amesteca toate si se coc 3 foi
Umplutura
250 gr nuca
250 gr zahar
gem acrisor
Se aseaza gemul pe fiecare foaie si apoi nuca amestecata cu zahar
Glazura
5-6 linguri apa se amesteca cu 250 gr zahar si 2 linguri cacao
Se fierbe si apoi se ia de pe foc amestecandu-se mereu , iar dupa ce se ia de pe foc se adauga o bucatica unt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu