Nici nu mai stiu de unde e primita, nu mai stiu daca e incercata oricum dupa hartie e veche.E din caietul mamei si asta. Eu o pastrez poate poate e buna de ceva.
Aluatul
250 gr faina
100 gr untura
100 gr zahar
2 oua
1-2 linguri cacao
1 praf de copt
putina smantana
Se imparte aluatul in 2 foi intre care se pune urmatoarea compozitie: 6 albusuri batute spuma cu 6 linguri zahar si 200 gr nuca de cocos.
Se dau apoi la cuptor in forma foaie-compozitie foaie.
Dupa ce s-a racit se adauga crema.
Crema
6 galbenusuri
200 gr zahar
2 linguri faina
Se fierb toate acestea si se obtine crema.
Glazura
100 gr zahar praf
2-3 linguri cacao
2 linguri lapte
50 gr unt
Aluatul
250 gr faina
100 gr untura
100 gr zahar
2 oua
1-2 linguri cacao
1 praf de copt
putina smantana
Se imparte aluatul in 2 foi intre care se pune urmatoarea compozitie: 6 albusuri batute spuma cu 6 linguri zahar si 200 gr nuca de cocos.
Se dau apoi la cuptor in forma foaie-compozitie foaie.
Dupa ce s-a racit se adauga crema.
Crema
6 galbenusuri
200 gr zahar
2 linguri faina
Se fierb toate acestea si se obtine crema.
Glazura
100 gr zahar praf
2-3 linguri cacao
2 linguri lapte
50 gr unt
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu