FoodieBlogroll

vineri

Prajitura Papagal

Nici nu mai stiu de unde e primita, nu mai stiu daca e incercata  oricum dupa hartie e veche.E din caietul mamei si asta. Eu o pastrez poate poate e buna de ceva.


Aluatul

250 gr faina
100 gr untura
100 gr zahar
2 oua
1-2 linguri cacao
1 praf de copt
putina smantana

Se imparte aluatul in 2 foi intre care se pune urmatoarea compozitie: 6 albusuri batute spuma cu 6 linguri zahar si 200 gr nuca de cocos.
Se dau apoi la cuptor in forma foaie-compozitie foaie.

Dupa ce s-a racit se adauga crema.

Crema

6 galbenusuri
200 gr zahar
2 linguri faina

Se fierb toate acestea si se obtine crema.

Glazura

100 gr zahar praf
2-3 linguri cacao
2 linguri lapte
50 gr unt


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Foodie blogroll

emag3

Prima lista nu mai suporta alte adrese