Reteta este luata de pe cutia de saccottini cu trufe pe care am gasit-o intamplator la Real. Am gustat-o si e foarte buna.
Ingrediente:
250 gr de saccottini cu trufe, 200 gr smantana,200 gr branza tare rasa sau cascaval ras, parmezan ras,2-3 linguri de ulei de masline extravirgin, o ceapa , 2 catei de usturoi, rozmarin, sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Intr-o tigaie caliti in ulei de masline ceapa taiata marunt. Branza rasa amestecati-o cu smantana, puneti-o in tigaie si lasati sa fiarba incet.Pentru gust adaugati la sfarsit usturoiul maruntit, sare, piper, rozmarin.Fierbeti 1 litru de apa cu putina sare si cateva picaturi de ulei de masline pentru fiecare 100 de grame de paste umplute.Turnati pastele in apa fiarta si amestecati din cand in cand , timp de 5 minute, iar apoi scurgeti-le si peste ele adaugati sosul . Se serveste cu parmezan ras deasupra.
Ingrediente:
250 gr de saccottini cu trufe, 200 gr smantana,200 gr branza tare rasa sau cascaval ras, parmezan ras,2-3 linguri de ulei de masline extravirgin, o ceapa , 2 catei de usturoi, rozmarin, sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Intr-o tigaie caliti in ulei de masline ceapa taiata marunt. Branza rasa amestecati-o cu smantana, puneti-o in tigaie si lasati sa fiarba incet.Pentru gust adaugati la sfarsit usturoiul maruntit, sare, piper, rozmarin.Fierbeti 1 litru de apa cu putina sare si cateva picaturi de ulei de masline pentru fiecare 100 de grame de paste umplute.Turnati pastele in apa fiarta si amestecati din cand in cand , timp de 5 minute, iar apoi scurgeti-le si peste ele adaugati sosul . Se serveste cu parmezan ras deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu