http://ricette.giallozafferano.it/Crema-al-mascarpone.html
varianta de mai sus contine ingrediente pentru 4 persoane
4 galbenusuri
250 gr mascarpone
2 linguri Marsala
100 gr zahar
cacao pentru pudrat
O alta varianta ar fi cu 50 ml rom in loc de Marsala
Se bat galbenusurile cu zahar pana devin spuma.Se toarna romul sau Marsala si apoi se incorporeaza mascarpone putin cate putin pana se termina tot.Toata compozitia se bate cu telul/mixerul pana devine omogena. Compozitia se imparte in 4 boluri. Se serveste rece de la frigider si se presara inainte de servire cu cacao deasupra.
http://en.petitchef.com/recipes/dessert/chocolate-strawberry-mascarpone-cake-fid-1376089
varianta de mai sus contine ingrediente pentru 4 persoane
4 galbenusuri
250 gr mascarpone
2 linguri Marsala
100 gr zahar
cacao pentru pudrat
O alta varianta ar fi cu 50 ml rom in loc de Marsala
Se bat galbenusurile cu zahar pana devin spuma.Se toarna romul sau Marsala si apoi se incorporeaza mascarpone putin cate putin pana se termina tot.Toata compozitia se bate cu telul/mixerul pana devine omogena. Compozitia se imparte in 4 boluri. Se serveste rece de la frigider si se presara inainte de servire cu cacao deasupra.
http://en.petitchef.com/recipes/dessert/chocolate-strawberry-mascarpone-cake-fid-1376089
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu