Da recunosc ca am mancat aproape toata viata mancaruri cu rantas, este vorba de rantasul facut pe la noi adica ulei si faina si apa si nu e vorba de cel din sudul tarii unde e total diferit si se adauga si bulion sau ceapa.Si l-am mancat si pe paine atunci fierbinte , nu stiam pe atunci ca e foarte nociv dar oricum daca acum stiu nu schimba cu nimic situatia , din cand in cand tot o sa mai mananc o felie cu rantas.
Rantas
Mod de preparare: Faina se adauga in uleiul incins si se lasa sa se rumeneasca. Se adauga putin cate putin apa, amestecandu-se mereu, sa nu iasa cocoloase. Se lasa la foc mic pana se ingroasa. Se potriveste de sare si piper.
http://www.bunatati.ro/Retete-de-post/Sosuri-de-post/Sos-alb-rantas.html?mosmsg=Ati+votat+deja+in+acest+sondaj%21
Rantas
Mod de preparare: Faina se adauga in uleiul incins si se lasa sa se rumeneasca. Se adauga putin cate putin apa, amestecandu-se mereu, sa nu iasa cocoloase. Se lasa la foc mic pana se ingroasa. Se potriveste de sare si piper.
http://www.bunatati.ro/Retete-de-post/Sosuri-de-post/Sos-alb-rantas.html?mosmsg=Ati+votat+deja+in+acest+sondaj%21
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu