Am incercat deocamdata ravioli cu ricotta din cei facuti de mine , din ceilalti am incercat mai multe feluri.
Partea cea mai simpla e ca la fiecare ou se pune 100 gr faina deci aluatul se face din cate sute de grame se doreste atatea oua.E aluat de paste simplu si se adauga putina sare.
Urmeaza de incercat:
Ravioli dulci cu ricotta prajiti in ulei
Ravioli cu fructe de mare
http://curcubeu-culinar.blogspot.com/2008/08/paste-toscane-cu-crema-de-busuioc.html
http://www.cookaround.com/ricette-di-cookaround/primi-piatti/ravioli-salmonati
http://www.cookaround.com/ricette-di-cookaround/primi-piatti/raviolo-al-gorgonzola-con-noci-bacon-e-pere
http://www.chechef.it/forum/5-chechefs-contest-miglior-ricetta-con-crema-alla-nocciola/66408-ravioli-fritti-alla-nutella-con-scorzetta-e-crema-di-arancia.html
http://ricettosando.blogspot.com/2011/09/raviolini-light-con-ricotta-e-limone.html
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu